Social

#masina #concediu #despagubiri #asigurare masina #furt masina #concediu masina #concediu bulgaria #asiguare

Pleci cu masina in concediu? Iata ce poti pati!

Atentie mare daca ti-ai propus sa pleci cu masina in afara tarii. In Bulgaria cazurile in care masinile dispar pur si simplu chiar si din parcarile hotelurilor s-au tot inmultit. Verifica asigurarea auto pentru a vedea ce despagubiri primesti. Unele firme nu iti dau niciun leu!

Trei dintre cele mai importante firme de asigurare din Romania trateaza in mod special furtul automobilului pe teritoriul Bulgariei. Potrivit economica.net, Carpatica nu despagubeste deloc asiguratii in caz de furt pe teritoriul tarii vecine, in timp ce daca ai Casco incheiat la Groupama sau la Generali vei primi 10% sau 20% din paguba.

Omniasig, in schimb, are in portofoliu o polita denumita CASCO Express, care costa cat un RCA si care acopera un singur risc, cel de coliziune in afara tarii, mai arata economica.net. Produse asemanatoare, fara acoperire in afara tarii, au in portofoliu si Astra Asigurari, Asirom sau Euroins.

Eventuale evenimente produse in Albania, Rusia sau fostele tari sovietice nu sunt acoperite de nicio companie de asigurare din Romania. De un tratament special are parte Turcia. In cazul acestei tari, doar Astra, Allianz-Tiriac, Uniqa si Omniasig ofera acoperire, insa nu si pentru furt.

Sursa foto: spacetospare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea