Social

#CareFamily #romania

Platforma de ingrijire CareFamily implementata cu succes in Romania

Familia are nevoie de ingrijire, casa de mentenanta iar pe platforma CareFamily cererea pentru aceste servicii se intalneste cu oferta prin anunturi de servicii oferite la domiciliu, intr-o maniera inteligenta. In a 4-a luna de functionare, CareFamily numara deja 1000 de utilizatori in 24 de localitati din Romania.

Cateva sute de anunturi de servicii publicate de furnizori sunt deja online cu posibilitatea de a fi filtrate dupa categorie, localitate, experienta sau tarif. CareFamily ofera suport pentru 2 tipuri de nevoi: ingrijirea familiei si mentenanta casei, iar selectia si angajarea furnizorilor e facuta direct intre utilizatori, fara implicarea CareFamily. Bone si meditatori pentru copii, menajere pentru curatenie, instalatori, electricieni sau zugravi pentru casa, dar si maseuri, coafeze si manichiuriste pentru mamele prea ocupate sa mai ajunga la un salon de infrumusetare sunt serviciile accesibile gratuit, de pe orice tip de dispozitiv mobil sau desktop.

Anunturile de servicii sunt listate cu prioritate pentru furnizorii care introduc recomandari de la joburi anterioare. Acestea sunt validate de catre echipa CareFamily, dupa care primesc statut special de profil cu recomandari verificate. Totdata, beneficiarii care au primit servicii acasa pot oferi note de evaluare furnizorilor, care influenteaza afisarea anunturilor, ajutand astfel comunitatea CareFamily sa gaseasca furnizori de incredere. Ne dorim sa cream o comunitate in care membri platformei sa se ajute reciproc spre a gasi ajutor de incredere pentru casa si familie.

Confidentialitate datelor personale este garantata - inainte de a incepe colaborarea, membri inregistrati pot negocia termenii in sistemul de mesagerie securizat, informatiile personale fiind oferite doar dupa acceptare.

"Vom continua sa imbunatatim permanent platforma CareFamily pentru a oferi cele mai placute experiente utilizatorilor, totodata continuam activitatile de marketing incepute pentru a creste numarul de furnizori ce ofera servicii pe platforma. Pana la sfarsitul anului, vrem sa avem o comunitate activa in toata tara, pe o platforma folosita cu succes de oricine are nevoie de ingrijirea familiei sau casei." (Raluca Grosu - CareFamily)

Afla mai multe despre CareFamily

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea