Social

Piturca are fracturi in aparare

Tamas va reveni pe teren abia in mai, Chivu face tusa la Inter din cauza accidentarii la umar.

 Selectionerul Victor Piturca are parte, cu aproape doua luni inainte de Euro 2008, de informatii contradictorii in ceea ce priveste lotul. Mutu si Contra au evoluat fara greseala in Cupa UEFA, in timp ce Chivu si Tamas se afla in convalescenta . Capitanul nationalei a facut tusa in ultimul meci disputat de Inter in campionatul Italiei, din cauza problemelor la umar, dar este asteptat la acest sfirsit de saptamina sa revina pe gazon, chiar intr-un meci impotriva echipei lui Mutu.

In schimb, Gabi Tamas a aflat vineri ca mai sta in atele cele putin trei saptamini. Conform “L'Equipe”, antrenorul formatiei franceze Auxerre, Jean Fernandez, a afirmat ca jucatorul roman a fost supus unui nou control medical si s-a descoperit ca acesta "a suferit o fractura a degetului, nu a fost doar o simpla fisura".

Fundasul lui Auxerre va relua antrenamentele in doua saptamini si va fi apt de joc la inceputul lunii mai.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca evolutiile internationalilor romani Adrian Mutu si Cosmin Contra , din sferturile Cupei UEFA, sint, in schimb, imbucuratoare in perspectiva turneului final al Campionatului European.

"Pentru mine e important ca jucatorii romani si-au demonstrat clasa si la acest nivel si au reusit sa inscrie din nou, asa cum au facut-o si in partidele tur. Mutu a marcat o dubla importanta care a cintarit decisiv in soarta calificarii, iar Cosmin Contra a inscris un gol superb. Imi pare rau ca nu a mers si echipa lui in semifinale. In perspectiva Campionatului European, este imbucurator faptul ca au jucat atit de bine impotriva unor adversari foarte puternici", a spus Piturca.

Selectionerul a mai spus ca s-a rezolvat problema locului de pregatire al echipei nationale in timpul sederii la EURO: "Ne vom antrena pe un stadion nou, construit in apropierea hotelului nostru".

Echipa nationala a Romaniei va avea cartierul general pe perioada Campionatului European in localitatea St. Gall. Delegatia Romaniei va pleca spre Elvetia pe 2 iunie si se va caza la hotelul Santispark.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea