Social

#Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales #piratii din caraibe 5 #pirates of the caribbean #piratii din caraibe #disney #rascumparare

Piratii din Caraibe 5, furat de hackeri! Studiourile Disney obligate sa plateasca rascumparare

Asteptat de intreaga lume cu sufletul la gura, filmul Piratii din Caraibe 5 a fost furat de hackeri. Este vorba despre ultimul film ce urma a fi lansat pe 25 mai, Piratii din Caraibe – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Studiourile Disney sunt obligate de hackeri sa plateasca o rascumparare uriasa in schimbul filmului. Daca aceasta nu va fi acordata, hackerii ameninta ca vor publica filmul pe internet.

CEO-ul sudiourilor, Bob Iger, a confirmat ca un film al Disney a fost furat, spunand ca hackerii au cerut o rascumparare care trebuie platita in bitcoin. Acesta nu a confirmat insa numle filmului despre care este vorba, dar presa americana a aflat ca este ultimul film din franciza Piratii din Caraibe – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, care ar trebui lansat in cinematografe pe 25 mai, potrivit libertatea.ro

Bob Iger a declarat ca hackerii au amenintat studiourile Disney ca vor publica mai intai cinci minute din film, apoi cate 20 de minute, pana cand va fi platita rascumpararea. Se pare insa ca Disney a luat insa decizia sa nu plateasca suma ceruta.

Sursa foto: comingsoon.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea