Social

#Weber Cafe #piatraonline.ro

Piatraonline.ro te invita la Weber Cafe - evenimentul lunii Iunie!

Piatraonline.ro si Weber Romania te invita la inceputul acestei veri la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul constructiilor: Piatraonline Workshop: Weber Cafe. Acesta va avea loc in data de 14 iunie si se va desfasura intr-un cadru prietenos si o atmosfera relaxata, asa cum v-au obisnuit deja initiatorii de la Piatraonline.ro.

Desi evenimentul este destinat in principal meseriasilor, specialistilor in constructii si amenajari si arhitectilor, vor putea participa toate persoanele interesate de acest domeniu fascinant si de inovatiile in ceea ce priveste solutiile de montare a materialelor pe care le pun la dispozitie cei doi organizatori, Piatraonline.ro si Weber. In cadrul evenimentului vor fi realizate teste ale produselor celor doua companii, respectiv aplicarea live a unora dintre produsele pe care acestea le pun in vanzare. Vei avea posibilitatea sa afli astfel care sunt solutiile inovatoare de aplicare a gleturilor, a tencuielilor decorative, a adezivilor utilizati pentru placarile cu piatra naturala si a acelora care se folosesc pentru sistemele de izolare termica. Rock Star Construct va pune la dispozitia publicului propria echipa de montaj formata exclusiv din profesionisti bine instruiti, iar Weber se va ocupa de aplicarea materialelor. Testele vor fi facute intr-un cort special amenajat pentru montarea materialelor, iar proba practica va fi insotita de explicatii cu privire la tehnicile de montaj si la importanta urmarii intocmai a anumitor pasi pentru realizarea unor lucrari durabile si de calitate.

Cine este Piatraonline.ro?

PiatraOnline.ro este cel mai mare furnizor de piatra naturala din Romania, brand apartinand companiei Rock Star Construct Romania, companie ce are relatii cu piata de aprovizionare din America de Sud pana in Asia, astfel oferind clientilor piatra naturala de cea mai buna calitate, stocuri nelimitate si punctualitate in ceea ce priveste livrarile la nivel national si european. Profesionistii din industria constructiilor apeleaza la serviciile PiatraOnline.ro datorita ofertei diversificate, datorita calitatii produselor si, nu in ultimul rand, datorita preturilor competitive si serviciilor de consultanta pe care le ofera. In acest domeniu, profesionalismul este definitoriu pentru succes, asa ca firma pune un accent deosebit pe manevrarea materialelor si pe tehnicile de manopera folosite, oferind clientilor sai cele mai bune sfaturi si sugestii pentru montajul materialelor achizitionate de la sursa.

Cum participi la Weber Cafe si de ce nu poti rata acest eveniment

Piatraonline.ro si Weber si-au unit fortele pentru a organiza unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii Iunie in domeniul constructiilor. Daca esti interesat sa afli cat mai multe despre aceasta nisa, despre calitatile materialelor pe care le comercializeaza cele doua companii sau despre cele mai noi tehnici si solutii de montaj ale acestora, vei avea oportunitatea sa ii intrebi chiar pe reprezentantii Piatraonline.ro cu privire la acestea. In plus, vei avea parte de o demonstratie practica insotita de o parte teoretica, prin care profesionistii vor explica de ce este necesara folosirea anumitor materiale pentru realizarea anumitor lucrari si cat de importanta este tehnica de manopera pentru longevitatea si estetica unui proiect.

Cum te inscrii la enveniment?

Pentru a participa la evenimentul Piatraonline.ro si Weber, va trebui sa vizitezi Piatraonline.ro sau direct pagina oficiala a evenimentului si sa completezi corect formularul de inscriere. Va dura doar cateva minute sa faci acest lucru si nu este nevoie de alte confirmari care sa presupuna pierdere de timp sau de alte resurse.

Un motiv in plus sa vii la Weber Cafe este faptul ca aici vor fi prezenti o multime de specialisti in domeniul constructiilor, de la meseriasi si constructori la designeri de interior si arhitecti. Astfel, lista ta de contacte ar putea fi imbogatita cu numele unor adevarati profesionisti. In plus, specificul interactiv al evenimentului iti va permite sa ceri lamuriri suplimentare cu privire la calitatile materialelor si la realizarea montajelor, iar informatiile pe care le vei capata astfel sunt extrem de pretioase. In plus, cele doua companii vor organiza si un concurs pentru participanti, ale carui premii constau in casti de protectie, salopete, sepci, tricouri, rulete, termosuri si genti frigorifice.

Reduceri fenomenale in cadrul Weber Cafe

Un alt beneficiu pe care il vor avea cei prezenti la evenimentul din data de 14 iunie sunt reducerile substantiale ale produselor Rock Star Construct si Weber. PiatraOnline.ro va pune la dispozitia celor ce participa la Weber Cafe unele dintre cele mai cautate produse Weber, cu preturi preferentiale care beneficiaza de reduceri de peste 50%. Printre acestea se numara varietati de gleturi si tencuieli, dar si adezivi specifici pentru anumite tipuri de lucrari. Dintr-o gama atat de diversificata, este imposibil sa nu gasesti exact materialele de care ai nevoie, indiferent daca ai de facut o lucrare de exterior sau finisaje de interior. Produsele fiind gata de ridicare sau livrare contra cost in 1-3 zile de la plasarea comenzii.

Acestea find spuse va invitam sa va inscrieti in pagina special destinata evenimentului si sa ne vedem Marti, 14 Iunie, ora 9:00 dimineata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea