Social

#pompieri Piata Crangasi #ISU Piata Crangasi #Piata Crangasi #incendiu

Piata Crangasi, in flacari! Oamenii sunt evacuati!

UPDATE Incendiul din Piata Crangasi a fost stins de pompieri, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

 

Un incendiu de proportii a izbucnit în Piata Crangasi din Capitala! 16 autospeciale de stingere, 6 autoscari, doua ambulante si un echipaj de descarcerare sunt prezente la fata locului, informeaza ISU.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti- Ilfov, Daniel Vasile, s-au constituit echipe de cautare salvare pentru a evacua oamenii din interior.

Conform televiziunilor de stiri, lumea este evacuata din cladirea de 4 etaje care este cuprinsa in mare parte de flacari.

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, aflat la fata locului, sustine ca incendiul are loc la un complex privat, care nu se afla in administrarea Primariei. Anterior se spunea ca imobilul face parte din Piata Crangasi.

Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, mai multe echipaje de la Capitala si de la Brigada Rutiera au fost trimise în zona, traficul rutier fiind restrictionat.

Circulatia a fost oprita pe strada Muntii Apuseni. Agentii le recomada soferilor sa foloseasca rute ocolitoare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea