Social

#manastirea prislop #pelerinaje #pelerinaje Arsenie Boca # arsenie boca

Pelerinajele la mormantul lui Arsenie Boca, afacere de milioane de lei

Arsenie Boca este considerat  cel mai mare duhovnic roman al secolului XX, iar vestea ca un portret al parintelui, pastrat intr-o troita din localitatea Puscasi, ar fi lacrimat cu ochiul stang aduna mii de persoane saptamanal la Manastirea Prislop, din judetul Hunedoara. In aceste conditii, afacerile care marginea locasului de cult sunt extrem de profitabile. 


 Doar in weekend, Manastirea Prislop din Tara Hategului a fost vizitata de peste 35.000 de pelerini, potrivit informatiilor Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara.

Din informatiile care sunt disponibile pe paginile de internet ale celor care transporta pelerini, atat la mormantul parintelui, cat si la alte obiective religioase de pe traseu, o excursie de doua zile, cu transport si cazare, costa intre 60 si 180 de lei, in functie de distanta, dar si de locul de plecare. Ceea ce inseamna ca firmele de transport si hotelierii au incasari de peste 15 milioane de euro, scrie romaniatv.net.

Anual aproximativ un milion de pelerini ajung la mormantul Părintelui Arsenie Boca.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea