Social

#livrari Black Friday #Black Friday pegas #black friday 2017 #pegas #black friday

Pegas a facut prima livrare din Romania in miez de noapte unui client in campania de Black Friday

Atelierele Pegas au inceput campania de Black Friday imediat dupa miezul noptii de 17 noiembrie 2017, inregistrand un trafic record pe website. Printre primele comenzi a fost si cea a unui bucurestean care a primit bicicleta acasa, gata montanta, la ora 02:45 AM. Astfel, Pegas a reusit o premiera in Romania, prima comanda livrata in timp record, de doar doua ore si 30 de minute.

"Black Friday este o campanie de vanzari si de imagine in acelasi timp pentru orice brand care accepta provocarea. Anul acesta, am ales comunicarea in timp real pe pagina de Facebook a Bicicletelor Pegas tocmai pentru a facilita legatura dintre noi si public. si pentru ca fiecare client este considerat prieten Pegas, incercam pe cat posibil sa oferim acest wow care ne caracterizeaza de cand am readus brandul pe piata", explica Alexandru Manda, co-fondator Atelierele Pegas.

Astfel, prima comanda livrata in miez de noapte unui client in campania de Black Friday a fost inregistrata la 00.15, trimisa spre procesare la 01.30 la unul dintre atelierele Pegas din Bucuresti, unde imediat a inceput ansamblarea. in medie, ansamblarea unei biciclete de tip Pegas Strada Mini ca cea livrata dureaza aproximativ 30 de minute.

"Daca prietenii Pegas au luat cu asalt websiteul nostru pentru a profita de reducerile de pret pe care le-am pregatit pentru campanie, am decis sa ii si bucuram cu livrarea in regim de urgenta cu produsul. Nu-i prima data cand echipa Pegas livreaza un produs destinatarului, dar este pentru prima data cand ne mobilizam sa eficientizam fluxul de comenzi online si livram in miez de noapte," povesteste despre experienta Alexandru Manda.

Pentru campania de Black Friday a bicicletelor Pegas, ideile, conceptul si implementarea au fost facute cu ajutorul agentiei de digital Incognito Concept.

De Black Friday, in perioada 17-30 noiembrie 2017, Pegas prin campania "Omul pe bicicleta" lanseaza un apel de responsabilitate fata de mediu printr-o oferta de biciclete si accesorii la preturi foarte mici. De asemenea, din campanie face parte si Pegas for Life, o colectie de 99 de biciclete care, achizitionate la pret intreg, pot fi schimbate pe viata, o data la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, pastrandu-se echivalentul pretului de achizitie actual. Astfel, ne dorim sa cream un consum responsabil pentru o calitate a vietii mai ridicata.

"Omul pe bicicleta" este un concept original Pegas si reprezinta o sinteza a noastra, a tuturor celor care folosesc intr-o maniera smart oportunitatile de cumparare pe care comerciantii le pun la dispozitie cu ocazia unor momente specifice din an. "Omul pe bicicleta" este perfect adaptat la tornada informationala din prezent, insa are abilitatea de a distinge, pe termen mediu si lung, avantajele sau dezideratele pe care le poate obtine din miscarea perpetua a lucrurilor in domeniul acesta. "Omul pe bicicleta", prin natura lui, iti ofera reduceri consistente pentru lucruri ce au devenit un scop in sine: bicicletele, fie ele electrice sau clasice. Ele reprezinta nu doar alternativa ci si solutia descongestionarii unui oras dominat de mijloace clasice de deplasare, mijloace ce sunt intr-o antiteza cu mediul inconjurator", explica Andrei Botescu, co-fondatorul Atelierelor Pegas, campania de Black Friday.

Mai mult decat atat, Pegas lanseaza modele noi din colectia 2018 care intra direct cu reduceri substantiale in campania de anul acesta de Black Friday. In spiritul deja consacrat al Pegas "Cucereste orasul", am creat si o colectie speciala a celui mai popular model Pegas Strada – "Colectia Iconic" dedicata exclusiv campaniei de Black Friday. Bicicletele din colectia Iconic sunt realizate cu stickere de calitate sub un design autentic Pegas, fiind dotate cu un butuc de tip kick-shift (care schimba vitezele automat din pedale).

Modele noi precum Suprem FX, Strada 1 sau 2 din Aluminiu, Drumuri Grele sau Camping Dinamic se vor afla sub umbrela unor discounturi masive.

Pe langa biciclete si accesorii, Pegas va include in campanie si produsele care fac parte din brandurile proprii pe care le-a dezvoltat: patine cu rotile Bliss, Kendama Samurai sau vehicule electrice din gama Scandal, mai exact skateboards, longboards electrice si trotinete electrice.

Despre Atelierele Pegas

La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 28 noi modele special create pentru toata familia. Pana in prezent, peste 25.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat in parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. in urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

In acest moment, Atelierele Pegas au patru mono stores, Pegas Lascar (Vasile Lascar 144, Bucuresti), Pegas Promenada (Calea Floreasca 246, Bucuresti), Pegas Timisoara (Calea Sagului 100, Timisoara) si cel mai recent, Pegas Afi Cotroceni (Vasile Milea 4, Bucuresti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea