Social

PD-L cere delimitarea colegiilor uninominale

L
iderul deputatilor PD-L, Cristian Radulescu solicita pesedintilor celor doua Camere ale Parlamentului convocarea unei sedinte a Birourilor Permanente reunite pentru infiintarea comisiei parlamentare insarcinate cu delimitarea colegiilor.
"Daca exista vointa politica reala, colegiile uninominale ar trebui organizate cat mai curand, fiind mai oportun ca hotararea de Guvern pentru realizarea primei delimitari a acestora sa se bazeze pe o hotarare a unei comisii parlamentare special constituita in acest scop", se arata intr-un comunicat de presa al PD-L. Cristian Radulescu precizeaza ca o convocare urgenta este necesara pentru ca delimitarea prevazuta de lege sa se faca cat mai repede si anterior deschiderii si desfasurarii Summit-ului NATO deoarece activitatea Parlamentui este suspendata in aceasta perioada. Potrivit Legii votului uninominal, prima delimitare a colegiilor uninominal se face prin Hotarare de Guvern, de catre o comisie parlamentara , in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro
  •   2008-03-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.