Social

Pasca de Pasti cu stafide

Pasca din branza dulce cu stafide este pe masa de Paste in fiecare an. Ne place pentru ca este un desert dulce si foarte usor.

Preparare : 15 minute

La cuptor: 30 minute

Ingrediente:

(compozitie I): 1 kg sau ½ Kg branza vaci, preferabil dietetica, nu crema; un pumn de stafide, 3 oua, 3 linguri gris , 1 iaurt mic, zahar dupa gust, vanilie, coaja de lamaie.

(compozitie II): 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 3 linguri ulei , zahar vanilat, coaja lamaie.

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele din compozitia I.

Ingredientele din compozitia II se amesteca si se face un aluat asemanator pandispanului, care se toarna intr-o tava rotunda, unsa si tapetata cu faina. La mijloc se toarna compozitia (I) si se amesteca cu lingura de lemn, circular, fara sa ajungi la fundul si marginea tavei, incat cele doua compozitii sa se amestece, iar deasupra se toarna un ou batut cu iaurtul.

Se da la cuptor 30 min, pana se rumeneste. Se serveste rece.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea