Social

# emitere pasapoarte #mall #pasaport #bucuresti

Pasapoartele se iau din mall! Bucurestenii pot da uitarii cozile interminabile

Cozile interminabile de la pasapoarte pot deveni istorie! De acum, bucurestenii pot depune actele pentru emiterea pasapoartelor in mall, si tot de acolo le vor ridica.
 
Uita de cozile interminabile si ia-ti un cadou

Noul sediu al Serviciului de Pasapoarte Bucuresti s-a deschis luni, de la ora 8:30, in mall-ul Plaza Romania si va prelua activitatea a trei puncte de lucru din Capitala. Astfel, incepand de astazi, bucurestenii isi pot depune actele pentru pasapoarte la ghiseele din Plaza Romania, de pe Bulevardul Timisoara, situate la etajul al doilea.

Un alt sediu de emitere al pasapoartelor s-a deschis in ParkLake. in cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor functiona 17 ghisee - 14 ghisee pentru primirea cererilor si 3 ghisee pentru eliberarea pasapoartelor.

Noul sediu de evidenta si eliberare a pasapoartelor, deschis in ParkLake, va opera de luni pana vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar miercuri biroul este deschis pana la ora 18.30.

Cetatenii vor putea depune cereri si ridica pasapoarte si de la celelalte doua puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti din soseaua Pipera, numarul 49 si din Piata Amzei, numarul 13. La toate cele trei sedii se vor elibera atat pasapoarte simple electronice, cat si pasapoarte simple temporare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea