Social

# lucrari pasaj # pasaj berceni #pasaj piata sudului #gabriela firea #primar bucuresti

Pasajul de la Piata Sudului, inaugurat, dar nu e gata! Ce zice primarul Firea

Desi multi soferi o contrazic, Gabriela Firea, primarul Capitalei considera ca pasajul „fluidizeaza traficul în zona de sud a Capitalei, crește viteza de circulație și scade cu aproximativ 70% timpul de așteptare în trafic". Aceasta a declarat ca proiectul s-ar fi realizat chiar cu mai putini bani decat fusese initial bugetata lucrarea, si anume cu o economie de 1,2 milioane de euro, astfel încât proiectul costă în final 18,3 milioane euro.

Pasajul leagă Calea Vacareşti de strada Niţu Vasile, are două benzi pe sens şi o lungime de aproape 360 de metri. Deşi a fost inaugurat astăzi constructorul nu a terminat tot ce avea de făcut, asa ca lucrările la linia de tramvai vor fi gata abia pe 10 septembrie.

Construcţia pasajului de la Piaţa Sudului a început în urmă cu mai bine de trei ani. Pentru că lucrările au tărăgănat, municipalitatea a pierdut mare parte din bani europeni pe care îi putea folosi, relateaza Digi24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea