Social

Parlamentul European invita mari personalitati la Strasbourg

P
arlamentul European si-a propus sa invite mai multe personalitati ale lumii la Strasbourg in 2008. Se pare ca Papa Benedict al XVI-lea si Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, vor figura printre cei de pe lista in 2008, dupa cum a anuntat presedintele Parlamentului European, Hans-Gert Poettering.
Pe lista invitatilor pentru la anul vor mai fi presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas , presedintele israelian, Shimon Peres , precum si muftiu al Siriei, seicul Ahmad Badreddin Hassoun, presedintele Uniunii Africane, post ocupat in prezent de John Kufuor (Ghana), presedintele Comisiei Uniunii Africane, in prezent Alpha Umar Konare sau marele al Marii Britanii, Jonathan Sacks. Se pare ca cel care deschide lista din 2008 este Marele muftiu al Damascului care va merge la Strasbourg in ianuarie. Pentru cele mai importante ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro
  •   2007-12-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.