Social

#pariuri online #pariuri

"Pariorii vor migra masiv online in 2017" sustine expertul Cadar Marius

Prognoza pentru suflarea parioristica autohtona a anului 2017 indica o tendinta clara spre migrarea online, este de parere Cadar Marius – autor al primei carti tiparite in Romania ce are ca subiect pariurile sportive si totodata fondator al celei mai mari si mai active comunitati de pariori din Romania: pariurix.com.

Specialistul care se bucura de 15 de ani de experienta in pariuri ne-a dezvaluit ca desi cea mai mare parte dintre jucatorii romani au pariat in 2015 si la agentiile offline, acestia se vor reorienta catre online in special datorita faptului ca apele s-au limpezit dupa celebrul scandal ONJN si pentru ca sistemul de licentiere este din ce in ce mai bine inteles. Cu alte cuvinte, pariorii au de unde sa se informeze si nu mai risca sa fie amendati daca acorda catusi de putina atentie alegerii operatorilor la care urmeaza sa joace.

"Propun ca anul 2017 sa fie anul educarii pariorilor", a spus expertul Cadar Marius, care a publicat 3 ghiduri online dedicate pariurilor, ce pot fi descarcate gratuit de aici: https://pariurix.com/ghid-online.

Specialistii PariuriX.com va recomanda aceste agentii de pariuri sportive online la care puteti juca 100% legal si fara nici un risc:

Unibet ofera una dintre cele mai incitante platforme pentru pariuri live: Action Betting, care le permite utilizatorilor sa plaseze pariuri pe piete extrem de rapide si al caror deznodamant favorabil se rasplateste in mai putin de 60 de secunde. Agentia se bucura de o reputatie globala si a castigat o gramada de premii in ultimii 10 ani. Unibet ofera zeci de mii de transmisiuni live video, numeroase sporturi, ligi si tipuri de pariuri inedite. Joaca ACUM la Unibet!

Betfair este cea mai cunoscuta platforma de betting exchange de pe planeta. Aici tu poti fii casa de pariuri, intrucat tu poti face cotele. Desigur, jucatorii care vor sa parieze in mod obisnuit o pot face fara probleme in sectiunea Sportsbook. Functia de CashOut partial este extrem de apreciata de catre pariori intrucat le permite sa inchida exact ce parte din pariu doresc. Pentru orice nelamuriri, utilizatorii pot comunica cu departamentul de relatii cu clientii non-stop in limba romana. Joaca ACUM la Betfair!

Pariorii care vor sa realizeze profit si sunt atenti la detalii aleg de cele mai multe ori Betano, deoarece la aceasta agentie de pariuri online se ofera zilnic cateva evenimente sportive la care casa de pariuri are marja de castig 0% – adica jucatorii primesc cotele maxime posibile. in plus, se poate paria de pe iPhone sau iPad prin comanda vocala, prin intermediul unei aplicatii inedite. Joaca ACUM la Betano!

Vanatorii de oferte s-au declarat uimiti de frecventa cu care Netbet reuseste sa-i surprinda: acest operator le propune saptamanal oferte utilizatorilor sai. Oferta de pariuri live este de asemenea extrem de bogata in orice moment al zilei si include numeroase optiuni de pariuri interesante. Aplicatiile pentru iOs si Android functioneaza la fel de bine ca si aplicatia web, iar functia de CashOut partial completeaza lista atuurilor acestei agentii. Joaca ACUM la Netbet!

Astazi, Sportingbet nu mai este agentia de altadata. Cotele au fost substantial imbunatatite odata cu lansarea platformei extrem de rapide si moderne ce a avut loc la sfarsitul anului 2015. Pariorii sunt incantati de ofertele zilnice inedite de care pot beneficia si de transmisiunile live video. Joaca ACUM la Sportingbet!

"De-a lungul anilor am pariat la mai multe case de pariuri sportive online si am ajuns la concluzia ca nu este suficient sa ai cont la o singura agentie pentru a putea castiga la pariuri online pe termen lung. Cel mai bine deschideti un cont la fiecare si alegeti sa jucati acolo unde gasiti cele mai mari cote pentru fiecare pariu in parte," le-a transmis Cadar Marius membrilor comunitatii PariuriX.com.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea