Social

#analize medicale #analize copii #sanatate copii #zi libera parinti

Parintii vor avea mai multe zile libere

Vesti bune pentru parinti. Guvernul a adoptat o noua lege prin care le permite acestora sa stea mai mult timp cu copiii in vederea efectuarii analizelor medicale de care au nevoie micutii in fiecare an.

Astfel, potrivit noii legi, parintii vor beneficia de o zi libera pe an pentru a-si duce copiii la controlul medical anual. Senatul a adoptat, luni, Ziua pentru ingrijirea sanatatii copilului.

In cazul in care ziua libera nu este luata pe parcursul anului, parintii nu vor mai avea posibilitatea de a o lua in anul urmator, deoarece aceasta nu se reporteaza. De asemenea, guvernantii au lasat la latitudinea angajatorului daca plateste sa nu aceasta zi libera. Acum, se asteapta si hotararea Camerei Deputatilor in privinta acestei noi legi.

Totodata, parintii care au trei sau mai multi copii vor primi cate doua zile pe an, consecutive sau separate, conform legii.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea