Social

#parcuri auto #VipCars Automobile

Parcurile auto VipCars Automobile - Masini de vanzare second hand de calitate pentru orice buget

Parcurile auto dezvoltate de dealerii autorizati fac posibila achizitionarea unei masini rulate fara defecte ascunse, la preturi accesibile si notabil mai mici decat cele investite pentru achizitionarea aceluiasi model nou, dintr-o reprezentanta.

In parcul auto VipCars Automobile, clientii pot vizualiza masini de vanzare second hand importate din Germania, in stare perfecta de functionare.

O investitie benefica - Masini de vanzare prezentate in parcurile auto VipCars Automobile

In cazul in care nu ati mai colaborat cu un dealer autorizat, este important sa retineti ca parcurile auto dezvoltate de acesti dealeri inlesnesc procesul de achizitie de auto rulate.

Acesti dealeri sunt orientati spre identificarea problemelor intampinate de clienti in procesul de cumparare si crearea celor mai potrivite solutii pentru ca aceste impedimente sa nu mai existe.

Transparenta, seriozitate si incredere

Cel mai important avantaj de care bendeficiati atunci cand colaborati cu compania VipCars Automobile este faptul ca tranzactiile se desfasoara complet transparent, legal, si toate aceste masini de vanzare expuse in parcul auto sunt bine intretinute si nu prezinta defecte ascunse;

Marci de incredere, masini de calitate

Majoritatea romanilor prefera masini rulate importate din tari vestice, cu precaderea Germania. Gama variata de masini de vanzare oferita de VipCars Automobile provin in mare parte din Germania.

Fiecare masina rulata prezenta in parcurile auto este verificata de specialistii in diagnoza auto, iar clientului ii sunt prezentate toate aceste detalii (tara de provenienta, kilometrajul real, implicarea in accidente si reparatii ulterioare etc).

De retinut este faptul ca fiecare marca in parte prezinta anumite probleme si necesita verificari specifice si numai specialistii le pot identifica.

Servicii de finantare

Cei care solicita acordarea unui leasing, sunt instruiti in privinta documentelor necesare si chestionati de catre consultatii VipCars Automobile pentru a identifica cel mai potrivit pachet de leasing pentru acestia.

Partenerii VipCars Automobile sunt institutii financiare specializate, care acorda pachete personalizate fiecarui client in parte, planul de rambursare si ratele fiind stabilite impreuna cu clientii.

Predare la cheie

Parcul auto VipCars Automobile este localizat in Braila, dar clientii pot vizualiza oferta de masini de vanzare si accesand website-ul companiei.

Dupa achizitionarea masinii, clientii primesc masina la cheie, oriunde in tara, transportul fiind gratuit.

Parcul auto VipCars Automobile - Calitate si solutii complexe pentru cumparatorii de auto rulate

Parcul auto dezvoltat de VipCars Automobile definesc una dintre cele mai importante flote de masini de vanzare din tara, de unde cei interesati de masini second hand pot achizitiona in siguranta si in conformitate cu legislatia in vigoare cele mai calitative masini rulate, marci recunoscute la nivel international.

Niciunul dintre modelele expuse nu prezinta vicii ascunse, astfel ca cei interesati pot opta pentru oricare dintre acestea, fara sa aiba indoieli legate de buna functionare.

Puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii firmei la urmatoarele date de contact:

  • Telefon: 0743.374.251
  • Mail: avelariacars@yahoo.com
  • Adresa Showroom Braila: Str. Gheorghe Ghe. Constantinescu, Nr.5, Braila

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea