Social

#amazon #relatii #orasul femeilor

Orasul amazoanelor. Iata locul unde 600 de femei isi disputa la sange barbatii disponibili!

Un barbat se poate simti mai hartuit in Nova de Coordeiro-Brazilia decat o juna apetisanta intr-un club de marinari. 600 de femei duc greul treburilor in localitate, in timp ce barbatii sunt plecati la munca in orasele aflate la o distanta apreciabila de caminul conjugal.

Aparitia unui barbat celibatar in orasul femeilor singure poate fi considerata un eveniment, dar si un motiv de galceava, dupa cum recunosc cele 600 de "amazoane" care tanjesc dupa iubire. "Singurii barbati pe care ii intalnim sunt fie casatoriti, fie rude de-ale noastre. In oras, mai toata lumea este inrudita", explica Nelma Fernandes.

Cu toate acestea, "amazoanele" din Brazilia nu sunt dispuse sa isi paraseasca localitatea, in schimb cauta cu disperare barbati care sa se stabileasca in zona. "Nu am mai sarutat un barbat de o gramada de vreme. Cautam barbati singuri care sa vina aici, dar care sa fie dispusi sa respecte regulile noastre", a mai spus tanara de 23 de ani, aratand si cine va fi "cocosul" in casa.

Nova de Cordeiro a fost infiintat in 1891 de catre Maria Seniorinha de Lima dupa ce aceasta a fost acuzata de adulter, excomunicata din randul bisericii si exilata in afara orasului Lima.

Foto: telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea