Social

Olli Rehn: Turcia va fi primită în UE

t
urcia va fi primită în Uniunea Europeană dacă va îndeplini toate condiţiile de , a dat asigurări comisarul european pentru extindere Olli Rehn, cu prilejul unei dezbateri la Bruxelles cu negociatorul-şef al Ankarei, Ali Babacan. "Dacă Turcia, peste 10 sau 15 ani, va deveni o ţară europeană şi modernă, unde valorile democratice şi statul de drept sunt respectate, sunt convins că vom putea caştiga inimile şi spiritele europenilor şi vom reuşi procesul de , chiar şi prin referendum", a afirmat Rehn. În ce priveşte situaţia actuală a negocierilor de aderare , ameninţate din cauza refuzului Ankarei de a permite accesul navelor cipriote, Rehn s-a arătat optimist . "Am fost capabili pană acum să evităm o şi, din punctul meu de vedere, avem o şansă să o evităm şi în decembrie, cu condiţia să facem ceea ce avem de făcut", a atenţionat comisarul european. Cei 25 vor discuta, la summit-ul din 14-15 decembrie, despre eventualitatea unei suspendări, parţiale sau totale, a negocierilor de aderare cu Turcia, lansate în octombrie 2005.
  •   2006-11-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.