Social

#factori distrugere casnicie #distrugere casnicie #relatie #romantism #cuplu

Obiecte care omoara romantismul. Iata ce dotari din casa iti pot distruge casnicia!

Dragostea dureaza atat cat vrei tu si partenerul tau de viata. Daca observi insa ca relatia voastra incepe sa scartaie nu strica sa mai arunci o privire in dormitorul conjugal. De vina ar putea fi chiar o parte din dotarile camerei. Iata care sunt cele mai periculoase obiecte pentru o relatie stabila!

Patul ar putea fi principalul vinovat intr-o relatie ajunsa la un punct critic, se arata intr-un sondaj efectuat in Marea Britanie. Viata sexuala a cuplurilor care aleg paturi cu saltea moale sau cu margini ascutite este data peste cap de acestea. O saltea prea moale imbie la somn, iar marginea dura a unui pat predispune la accidente.

Televizorul se arata la fel de periculos. Cuplurile care au un televizor in dormitor isi reduc activitatea sexuala la jumatate dupa doar 3 ani. Gadgeturile portabile sunt la fel de nefaste pentru o relatie. Aducerea in pat a unui laptop sau smartphone nu face deacat sa omoare comunicarea dintre voi in cele mai intime momente.

Nu in ultimul rand, trebuie sa te uiti cu mai multa atentie in momentul in care iti alegi pijamaua. O pijama prea larga, o pereche de pantaloni de trening sau sosetele purtate in timpul somnului pot pune pe fuga si cel mai indarjit iubit al tau, sustin expertii britanici.

Sursa foto: ratecore.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea