Social

#washington #mutare #obama

Obama s-a mutat intr-un hotel din Washington

Barack Obama si familia sa s-au instalat duminica la Washington , unde presedintele ales va incepe imediat sa lucreze la finalizarea planului de relansare a economiei americane, pe care democratii spera sa il treaca prin Congres la scurt timp dupa investirea sa in 20 ianuarie, relateaza AFP.

Presedintele ales a sosit duminica seara la Washington. Avionul sau a aterizat la baza aeriana Andrew in jurul orei locale 19.00 (2.00, ora Romaniei).

Obama, sotia sa Michelle si fiicele lor Sasha si Malia, in varsta de sapte, respectiv zece ani, care s-au intors dupa o vacanta de doua saptamani in Hawaii, se vor instala temporar intr-un hotel prestigios din Washington, Hay-Adams, exact la timp pentru inceperea scolii , luni, dar si a lucrarilor noului Congres.

Revenirea la Washington are loc intr-un climat politic agitat, dupa anuntul surpriza al retragerii lui Bill Richardson , desemnat secretar al comertului, care constituie prima dificultate dintr-o tranzitie gestionata perfect pana in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea