Social

#barack obama caine

Obama alege intre un caine de apa portughez si un labradoodle

Barack Obama le va recompensa pe fiicele sale pentru rabdarea din timpul campaniei electorale fie cu un caine de apa portughez, fie cu un labradoodle, o corcitura intre labrador si canis.

Obama este foarte aproape de a lua o decizie in ceea ce priveste cainele ce va fi luat la Casa Alba , potrivit unui interviu acordat de presedintele ales postului de televiziune ABC, relateaza AFP. "Se pare ca au decis sa aleaga intre un caine de apa portughez si o corcitura intre labrador si canis. Vom incepe sa cautam prin adaposturi", a declarat Obama, care se va muta la 20 ianuarie la Casa Alba impreuna cu sotia sa, Michelle , si Sasha si Malia.

Cautarea catelului pentru Casa Alba a provocat un imens interes in Statele Unite, fiecare venind cu o sugestie , cu atat mai mult cu cat Malia este alergica la parul de caine. Presedintele a recunoscut ca totul a fost mai greu decat isi imagina.

"Suntem pe punctul de a reusi, dar a fost mai greu decat sa gasim un secretar al comertului", a glumit Obama. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea