Social

#zi libera romani #zi libera

O noua zi libera pentru romani!

Nici nu s-a terminat bine minivacanta de Sfanta Maria, pentru care bugetarii au primit 3 zile libere, ca deja vorbim despre urmatoarea zi libera!

Mai multi parlamentari au initiat un proiect legislativ pentru ca data de 25 noiembrie sa fie libera! Alesii vor sa instituie la aceasta data Ziua Nationala a Meseriilor si sa promoveze astfel invatamantul profesional si tehnic. Proiectul de lege, initiat de deputatele Raluca Turcan si Florica Chereches, este semnat de mai multi parlamentari PNL, USR si PMP, anunta digi24.ro.

Tot in noiembrie mai avem o zi libera in 30 noiembrie, de Sfantul Andrei. 

In ultima luna din an sarbatorim Ziua Nationala, la 1 decembrie. Iar in 25 si 26 decembrie suntem liberi de Craciun. Anul acesta cad marti si miercuri zilele libere de Craciun, asa ca foarte probabil, Guvernul va da liber si in Ajun, pe 24 decembrie, astfel incat, legat cu weekendul, iese o minivacanta de cinci zile.

Ar mai fi o varianta pentru finalul lui 2018.  Daca ar fi libere si zilele de 27, 28 si 31 decembrie (zile care ar putea fi recuperate in ianuarie 2019, prin program prelungit), angajatii ar intra in vacanta vineri, pe 21 decembrie, urmand sa revina la serviciu abia pe data de 3 ianuarie 2019.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea