Social

#minivacanta 15 august #15 august zi libera #vacanta august

O noua vacanta de 5 zile pentru romani!

Vesti bune pentru romani in luna august! Am putea avea o noua vacanta de 5 zile, 15 august fiind declarata prin lege zi nelucratoare, iar 16 si 17 vor fi zile punte, astfel incat bugetarii vor avea cinci zile libere in perioada 15 -19 august.

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca Guvernul va decide ca zilele de 16 si 17 august sa fie declarate nelucratoare pentru ca angajatii din sectorul public sa aiba “o mica vacanta” de Sfanta Maria.

“Avem o veste buna pentru angajatii din sectorul public. Vor avea o mica vacanta in a doua parte a lunii august pentru ca ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi libera, stabilim ca si 16 si 17 august sa fie zile nelucratoare pentru a oferi astfel romanilor cateva zile de odihna”, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern premierul Viorica Dancila.

Exceptie, a anuntat premierul, vor face locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta, precum si magistratii si personalul din instantele judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele de 16 si 17 august, dar si participantii la aceste procese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea