Social

#isu #accident plonjat Dambovita #masina Dambovita

O masina a plonjat in Dambovita! Care este starea ranitilor

Un accident grav s-a produs azi-noapte in Capitala, dupa ce soferul unui autoturism marca Audi, in care se mai aflau patru pasageri, nu ar fi dat prioritate si s-a ciocnit cu un alt autoturism, marca Golf, in care se afla doar soferul, din impact primul autovehicul plonjand in raul Dambovita.

“Un autoturism a parasit partea carosabila si a plonjat in râul Dâmbovita. In interior se aflau cinci barbati. Autoturismul s-a rasturnat pe plafon, trei dintre ocupanti fiind gasiti in stare de inconstienta, in stop cardio respirator. Acestora le-au fost aplicate manevre de resuscitare, pe mal. in al doilea autoturism se afla doar conducatorul auto, un barbat. Toate cele sase victime au fost transportate la spitalele Bagdasar Arseni, Clinic de Urgenta Floreasca, Clinic de Urgenta Sf Ioan, Clinic de Urgenta Pantelimon. Au actionat scafandrii si sase ambulante SMURD.”, anunta isubif.ro.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea