Social

#victime incendiu Sun Plaza #Sun Plaza pompieri #incendiu Sun Plaza

O alta tragedie in Capitala! Incendiu la un mare mall!

Dupa Bamboo, un nou incendiu a avut loc in Capitala in noaptea de joi spre vineri, intr-o camera tehnica de la intrarea in parcarea mall-ului Sun Plaza din Capitala!  Un barbat este internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri de cai respiratorii!

La fata locului au intervenit trei autospeciale de stingere, un echiaj SMURD si unul de descarcerare, conform pompierilor, care au mentionat ca incendiul a fost stins la ora 00.50.

„Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 de metri patrati, intr-o camera tehnica de la intrarea in parcare, nivel -1”, au precizat reprezentantii pompierilor.

Ei au mai aratat ca in interior se afla un barbat de aproximativ 55 de ani, care a fost expus la fum si care este internat la Terapie Intensiva si este intubat, avand arsuri de cai aeriene superioare. Nu a suferit arsuri pe piele”, a declarat, pentru News.ro, Florin Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni.

Florin Bica a precizat ca pacientul va fi supus, vineri, mai multor investigatii.

Alte trei persoane au primit ingrijiri de la echipajele SMURD, nefiind nevoie sa fie internate.

La fata locului au intervenit trei autospeciale de stingere, un echiaj SMURD si unul de descarcerare, au mai aratat pompierii, mentionand ca incendiul a fost stins la ora 00.50.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea