Social

#iq #test IQ #adolecenta inteligenta #Albert Einstein

O adolescenta de 13 ani din Marea Britanie, mai inteligenta decat Einstein

Neha Ramu, o adolescenta de 13 ani din Marea Britanie, a reusit sa atinga cel mai mare scor realizat vreodata la testul Mensa al coeficientului de inteligenta, ea depasindu-l chiar si pe celebrul Albert Einstein.

Tanara adolescenta a obtinut un scor de 162 de puncte la aceasta testare a coeficientului de inteligenta, in conditiile in care valoarea medie atinsa de un adult este de 100.

Chiar daca se afla printre primii 1% britanici in ceea ce priveste coeficientul de inteligenta, Neha Ramu a ramas o fata modesta.

"Stephen Hawking si Albert Einstein au realizat atat de multe lucruri la care eu nici nu as putea visa, asa ca nu este drept sa fiu comparata cu ei doar pe baza IQ-ului meu. Daca nu depun niciun efort si nu ma folosesc de IQ-ul meu nu are niciun rost sa il am", a spus adolescenta.

Neha Ramu a marturisit ca vrea sa studieze neurologia la Universitatea Harvard, lucru usor de atins pentru ea, tinand cont ca obtinut 740 de puncte din 800 la examenul care este echivalent cu Bacalaureatul din Romania.

Sursa foto: indiatimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea