Social

NYSE planuieste o alianta cu Tokyo Stock Exchange

Pres
edintele New York Stock Exchange , John Thain, a declarat la finalul sapta,amoo trecute ca planurile de alianta cu bursa de la Tokyo vor fi dezvaluite in cursul saptamanii viitoare, insa nu se pune problema, deocamdata, a unei fuziuni in stilul Euronext, relateaza NewsIn. "Este normal ca in timp sa extindem legaturile cu bursa de la Tokyo. Lucram pentru realizarea lor", a declarat John Thain, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia. Thain a precizat apoi ca detaliile viitoarei aliante cu bursa de la Tokyo vor fi facute publice in cursul saptamanii vitoare. "Nu credem ca tipul relatiilor pe care le vom avea cu bursa de la Tokyo se vor semana cu fuziunea cu Euronext", a adaugat el. Presedintele NYSE a adaugat ca finalizarea fuziunii cu Euronext va dura aproximativ un an, iar grupul bursier ce va rezulta din aceasta fuziune este dispus sa includa si alte burse europene . "In ceea ce priveste Europa de vest , vor exista ocazii de a include si alte piete bursiere", a precizat el. (continuarea in Wall-Street )
  •   2007-01-29
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.