Social

#google #noutati google #planificare mese #tabel alimente

Noutati de la Google: motorul de cautare te ajuta sa-ti planifici mesele!

Un nou instrument interesant este disponibil de acum pe motorul de cautare Google. Potrivit "Daily Mail", cu o simpla cautare pe google poti alege cea mai sanatoasa optiune pentru masa.

Practic, nu trebuie decat sa introduci doua nume de alimente separate de cuvantul "vs." sau precedate de cuvantul "compare" si iti va aparea un tabel cu informatii nutritionale despre cele doua alimente.

De exemplu, cautarea "piure de cartofi dulci vs. piure de cartofi" va arata ca piureul de cartofi dulci are 4,2 grame de zahar la 100 de grame de produs, in timp ce cartofii simpli au doar 0,5 grame, in aceeasi cantitate.

Instrumentul te ajuta sa compari absolut orice tip de aliment, de la pizza vs. placinta la mar vs. struguri, sustin jurnalistii de la "Daily Mail".

Noua aplicatie Google foloseste informatiile furnizate de Departamentul American al Agriculturii si a fost dezvoltat dupa ce o alta aplicatie asemanatoare s-a bucurat de succes anul trecut. Aplicatia nu este deocamdata disponibila pentru Romania.

Citeste si: Vrei sa te lasi de fumat? Vezi detalii aici 

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea