Social

#metrou Piata Unirii #agresoare metrou #incident metrou

Nou incident la metrou! De cine sa te feresti

Astazi, in jurul orei 10:00, la statia de metrou Unirii 2 a avut loc un incident care creeaza panica printre bucuresteni! Politia Capitalei a publicat semnalmentele femeii suspecte ca a amenintat o calatoare!


“Politia Capitalei intervine in toate statiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate in aceste locatii şi pentru identificarea unei femei banuite de comiterea infractiunii de amenintare.

Rugam cetatenii sa respecte indicatiile colegilor nostri aflati in statiile de metrou si sa manifeste prudenta.

In aceasta dimineata, in jurul orei 10.00, la Politia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul ca a fost amenintata de catre o necunoscuta, care prezenta urmatoarele semnalmente: varsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constitutie robusta, imbracata cu mai multe haine, peste care avea o fusta dreapta, de culoare neagra, pulover negru, lung,  caciula neagra, geanta bej si cizme negre.  Pe brat purta o haina de culoare neagra.

Solicitam sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii despre persoana din imaginea alaturata. Cei care o recunosc sunt rugati sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist”, conform comunicatului Politiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea