Social

# bonuri angajati # tichete culturale # tichete angajati #bonuri #tichete

Noi tichete pentru angajatii romani. Ce valoare au si cum intri in posesia lor

Angajatii romani pot beneficia de noi tichete. De aceasta data este vorba despre tichet culturale, cu care vor putea merge la teatru, filme sau expozitii si isi vor putea achizitiona carti sau manuale scolare.

Suma totala a tichetelor nu va putea depasi 150 de lei lunar, respectiv suma de 300 de lei pentru un eveniment, in cazul celor acordate ocazional.

„Tichetele culturale sunt bilete de valoare acordate angajaţilor, lunar sau ocazional, pentru achitarea contravalorii de bunuri şi servicii culturale”, se arată în legea care urmează a fi publicată în Monitorul Oficial. Potrivit acesteia, bunurile şi serviciile culturale pot fi: a) abonamente sau bilete la spectacole, concerte, proiecţii cinematografice, muzee, festivaluri, târguri şi expoziţii, permanente sau itinerante, parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor; b) cărţi, manuale şcolare, albume muzicale, filme, în orice format.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea