Social

#Mihai Tudose PSD #Mihai Tudose premier # mihai tudose

Noi tensiuni in PSD! “NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte!”

Dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial nominalizarea lui Mihai Tudose pentru postul de premier, afirmand ca aceasta indeplineste criteriile de integritate, parlamentarul PSD Liviu Plesoianu a postat pe pagina de socializare ca nu va vota „noul guvern cu Mihai Tudose in frunte”.

„Am spus ca, dupa motiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand sa le scurteze. Pentru ca azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte! Ar fi iMPOTRIVA tuturor lucrurilor in care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bataia de joc a NIMaNUI! Este LAMENTABIL ce s-a intâmplat azi...

P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Intre timp, #INSIST ca nimeni din partid sa nu incerce sa ma convinga, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct”, a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.

 

„Mihai Tudose, propunerea de premier a PSD, a mai fost in doua randuri ministru al Economiei in guvernele conduse de Victor Ponta si de Sorin Grindeanu. Doctor in stiinte Militare si Informatii, Tudose a cerut in 2016 retragerea acestui titlu dupa ce in presa au aparut informatii ca ar fi plagiat o parte din lucrarea sa de doctorat. La evaluarea facuta de PSD asupra activitatii Guvernului Grindeanu, Tudose avea zero realizari”, scris Adevarul.ro.
 

Sursa foto: telegrafonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea