Social

#vremea bucuresti #vremea weekend #prognoza meteo #ploi #vremea #prognoza

Noi surprize din partea vremii. Nici nu stii ce te asteapta!

26-27 de grade au fost ieri in mai toata tara, insa vremea nu va ramane la fel si in urmatoarele zile. Temperaturile vor scadea treptat si in unele zone va incepe sa ploua.

Doar astazi termperatura va mai ramane in jurul valorilor de 22-25 de grade, ceea ce inseamna o vreme mult mai calda decat normalul perioadei. Din aceasta seara, in partea de vest si de nord-vest a tarii, cerul incepe sa fie variabil si, potrivit meteorologilor, se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va incepe si el sa sufle cu putere in cea mai mare parte a regiunilor, indeosebi in zonele montane.

Sambata si duminica, ploile se vor extinde in aproape toata tara, doar Oltenia, Muntenia si Dobrogea scapand de precipitatii. La altitudini de peste 1.500 de metri, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vremea va deveni mult mai rece peste tot, temperaturile maxime fiind cuprinse intre 9 si 21 de grade.

In Dobrogea si in Lunca Dunarii va fi frumos, soarele va straluci si va incalzi aerul pana la valori de 26 si chiar 27 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca doritorii de plaja ar putea prinde pe litoral un bronz timpuriu. Din pacate, apa marii va fi rece. Temperatura ei nu va reusi sa depaseasca 9-10 grade.

Sursa foto: uswallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea