Social

#cartea recordurilor #recorduri # Guinness World Records 2015 #cea mai lunga crosa #cea mai lunga limba

Noi recorduri trasnite: omul cu cea mai lunga limba si cea mai mare crosa de golf

Posesorul unei limbi de peste 10 centimetri, un fan al personajului James Bond si o pisica americana care face salturi impresionante au fost inclusi in editia din 2015 a Guinness World Records, care sarbatoreste 60 de ani de existenta, informeaza AFP.



Sursa foto:evz.ro

In acest an, californianul Nick Stoeberl a intrat in istorie cu limba sa de 10,1 centimetri, desemnata cea mai lunga din lume.

Un record a inregistrat si o tanara din Japonia, Akiko Obata, care si-a umplut casa cu peste 8.000 de fructe si alimente din plastic.

Londonezul Yannick Read a primit si el un titlu Guiness, dupa ce a construit cea mai mica rulota. Aceasta masoara mai putin de 2,4 metri lungime si cu toate astea contine un pat simplu, bar si aragaz pentru prepararea ceaiului.



Nick Bennett a devenit proprietarul celui mai mare numar de obiecte-suvenir asociate francizei "James Bond", colectionand 12.463 de articole de acest tip.



In volum apare si Karsten Maas, un german care a creat o crosa de golf de 4,39 metri, cea mai lunga inregistrata vreodata, dar si pisica Ally, care a devenit celebra dupa ce a realizat un salt de 1,83 metri, cel mai lung din istorie.



Volumul care a fost lasat ieri include si o retrospectiva a celor mai notabile performante stabilite in ultimii 60 de ani.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea