Social

#sanatate Regele Mihai #. regele mihai

Noi detalii despre Regele Mihai! De ce nu se mai dau buletine medicale si poze cu Majestatea Sa

Noi informatii despre Regele Mihai au fost oferite de seful Casei Regale, Andrew Popper. Regele “are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient”, a declarat acesta!

“Starea Majestatii Sale este foarte precara. in acest moment, medicii isi concentreaza eforturile pentru a-l mentine intr-o stare confortabila si fara dureri. Previziunile sunt imposibile in aceste cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire situatia s-a stabilizat. Majestatea Sa are si momente in care este constient, are momente in care este mai putin constient. Este o evolutie normala in aceasta situatie”, a declarat Andrew Popper, miercuri seara, la TVR 1.

Oficialul Casei Regale a explicat si de ce nu mai este emis un buletin de sanatate semnat de medicii curanti ai regelui.

“Motivul este foarte clar - si noi ne-am dori ca medicii elvetieni sa publice un comunicat medical. Si le-am cerut acest lucru. Din pacate, ei nu pot sa o faca, pentru ca legea elvetiana nu le da dreptul sa dea comunicate de acest gen si, in acelasi timp, ei sunt convinsi ca din punct de vedere etic nu pot sa dea comunicate in ceea ce priveste sanatatea unui pacient. (...) Ei sunt obligati sa respecte secretul medical si intimitatea pacientului. Este singurul motiv pentru care nu au fost date comunicate medicale oficiale”, a spus seful Casei Regale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea