Social

#cupon pensie # pensie iliescu #nina iliescu

Nina Iliescu, dezvaluire in premiera! Si-a publicat cuponul de pensie

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu, a iesit in prim-plan cu o declaratie vizavi de veniturile ei. Reactia acesteia a venit la putin timp dupa ce, in presa, s-a vehiculat ca Nina Iliescu ar avea o pensie de peste 2000 de euro lunar. Fost cercetator, ea a venit cu o precizare. 

Nina Iliescu a decis sa clarifice dilema venitului sau colosal pe blogul sotului sau. Ea a acuzat reporterii care au scris despre venitul sau ca au reinterpretat eronat declaratia de venit a sotului sau. Iata declaratia sotiei fostului presedinte:

”Sursa citată” citează, la rândul ei, din ”Libertatea”, care citează, la rândul ei, ”Cancan”, care și el citează declarația de avere a soțului meu, cea din 2008, unde venitul meu din pensie era de fix 10.600 de lei. Pe an! Scrie negru pe alb! Adică circa 900 de lei pe lună. Da, din păcate asta era pensia foștilor mei colegi, cercetători ”într-un domeniu atipic”, coroziunea metalelor, deși autoturismele domniilor lor jurnaliștii au a ne mulțumi.

Așadar o știre din 2008, cu sursă inițială ”Cancan”, trecută pe la ”Libertatea”, este luată după zece ani ca una proaspătă, și prezentată cu indignare de EvZ, în  15 februarie 2018, de unde este preluată cu aceeași indignare de pagina online a Antenei3, și ne arată că da, producția de ”fake news”, știri false pe românește, este o industrie cu viitor. Din păcate …

Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna: mărirea de pensie din presă nu e mărire, e doar știre falsă, și dovadă de ”profesionalism” jurnalistic.

Nina Iliescu nu doar spune care este adevarul despre venitul sau, ci si exemplifica cu un cupon de pensie, emis chiar in luna ianuarie 2018:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea