Social

#cfr calatori #circulatia intrerupta trenuri #Gara de Nord Bucuresti #cfr

Niciun tren nu iese sau intra in Bucuresti! Gara de Nord, blocata

UPDATE Circulatia circulatia trenurilor in/din Gara de Nord s-a reluat in conditii normale, dupa ore bune de stationare. Reprezentantii CFR sustin ca a fost vorba despre o defectiune tehnica la sistemul de dirijare a traficului care a fost solutionata.

Vineri, una dintre cele mai aglomerate zile pe peroanele Garii de Nord din Capitala, a fost zi cu ghinion pentru sute de calatori! Circulatia a fost paralizata pentru zeci de minute, trenurile care veneau spre Bucuresti avand intarzieri foarte mari, iar cele aflate in gara, neavand posibilitatea sa plece.

Reprezentantii CFR au trimis un comunicat de presa in care explica ce se intampla: „Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va informeaza ca trenurile care intra si pleaca in/din Gara de Nord inregistreaza intarzieri la sosire si indrumare, din cauza unor deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului. Echipele de interventie feroviare sunt pe teren si desfasoara deja lucrari pentru remedierea defectiunilor survenite la instalatiile de dirijare a traficului. La ora actuala, la intrare in Bucuresti Nord, se asigura circulatia trenurilor fie prin procedura cale libera, cu verificarea pe teren a pozitiei aparatelor de cale pe toate sectiunile afectate, fie pe baza de ordin de circulatie. Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest deranjament, si ii asigura ca toate masurile operative intreprinse au ca principal scop derularea circulatiei in conditii de siguranta“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea