Social

#urgente Paste #digestie Paste #excese Paste #romani Paste

Nicio sarbatoare fara excese! 1.000 de romani, la urgenta

Peste 1.000 de persoane au cerut ajutorul Serviciului de Ambulanta, duminica, in prima zi a Pastelui, 278 dintre apeluri fiind pacienti cu probleme digestive. Totusi, au fost mai putine solicitari decat in 2015.

 
Excesele de Paste i-au bagat in spital, ieri, pe multi români care nu au ascultat sfatul medicilor si au facut excese. Doar in Capitala si judetul Ilfov, 1.021 de oameni au sunat la 112 pentru a cere interventia ambulantei, in 613 dintre cazuri fiind vorba de urgente de cod rosu si galben, adica foarte grave si grave, a declarat  Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, citata de Mediafax.
 
Dintre acestia, 278 de pacienti au chemat medicii prezentând afectiuni digestive, iar trei au avut tentative de suicid. In ziua de Paste, echipajele de ambulanta au fost chemate sa intervina la noua accidente rutiere in Bucuresti si Ilfov.
Managerul Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sustine insa ca ”1.021 de interventii sunt mai putine decât intr-o zi obisnuita, numarul fiind mai mic fata de Pastele 2015.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea