Social

# retea droguri # scandal droguri #nepotul patriarhului #patriarhul daniel.

Scandal cu droguri in "familia" patriarhului Daniel

Nepotul Patriarhului Daniel ar fi fost retinut pentru trafic de droguri de politistii de la Crima Organizata, scrie ele.ro. Tanarul in varsta de 29 de ani ar face parte dintr-o retea internationala de trafic cu heroina.

Reteaua din care este acuzat ca face parte Ioan Birgian actiona pe ruta Turcia - Romania - Germania. Mai exact, heroina adusa din Turcia era ascunsa in torpedoul unei masini, la fiecare transport fiind aduse intre 6 si 10 kilograme de stupefiante. Drogurile ar fi fost destinate comercializarii in Romania, dar si in Germania, scrie adevarul.ro. Tanarul nu este la prima abatere. El a mai fost prins de doua ori, in timp ce transporta tigari de contrabanda.

Dupa prezentarea in presa a informatiei ca nepotul patriarhului Daniel a fost retinut pentru trafic de droguri, Patriarhia a facut insa o precizare, potrivit careia informatia este partial falsa, faptuitorul nefiind de fapt nepotul conducatorului BOR. "Referitor la știrea apărută în presă în dimineața zilei de 29 august 2015 despre domnul Birgian Emilian Ioan, precizăm că aceasta este o simplă reluare a unei ştiri false din anul 2010. Așa cum am menționat atunci, în 18 august 2010, numitul Birgian Emilian Ioan nu este nepotul Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române", a precizat Patriarhia care acuza o incercare de denigrare a imaginii institutiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea