Social

Nebunie ros-albastra, la Universitate

La nici o jumatate de ora dupa fluierul final al euroderbiului care a consemnat calificarea Stelei in semifinalele Cupei UEFA, Bucurestiul era deja colorat in rosu si albastru.

Cartierul general al suporterilor stelisti s-a stabilit, ca de obicei, in Piata Universitatii . Borna care marcheaza kilometrul zero al Capitalei a fost inconjurata de cateva mii de suporteri , cu steaguri, fulare si artificii , pregatiti pentru o fiesta care sa tina pana in zori.

Toate bulevardele centrale au fost blocate de sute de masini cu "avariile" aprinse si cu claxoanele solicitate la maximum. Din aproape fiecare masina ieseau pe la geamuri steaguri si ros-albastre, unii fani fiind cocotati chiar pe . Dispozitivele de jandarmi i-au asteptat pregatite pe suporteri, delimitand prin garduri de fier perimetrul dedicat sarbatorii fanilor. In culmea bucuriei, stelistii si-au aclamat echipa si conducatorii, neuitand de proaspat eliminatii rivali din Cupa UEFA.

In timp ce se umplea de , sticlele de sampanie aminteau de Revelion, iar suporterii asteptau cu nerabdare sosirea echipei, pentru a incununa o seara magica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea