Social

#fratii becali #contract #adrian mutu

Mutu a renuntat la contractul cu fratii Becali

Atacantul roman Adrian Mutu a rupt contractul pe care-l avea cu fratii Giovanni si Ioan Becali , considerandu-i pe acestia vinovati pentru problemele pe care la are cu clubul Fiorentina , anunta presa italiana .

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitura de teatru care anticipeaza o impacare cu Fiorentina? Nu se poate spune daca ruptura dintre Mutu si sfatuitorul sau poate influenta decizia de revenire in lot a jucatorului, dar cu siguranta alegerea romanului va ajuta la o reapropiere de Della Valle (n.r. - presedintele clubului AC Fiorentina )", scrie site-ul italian violanews.com.

Aceeasi sursa afirma ca Giovanni Becali este cel care l-a sfatuit pe Mutu paraseasca Fiorentina inaintea meciului cu Bologna, fapt care i-a cauzat jucatorului roman o serie de probleme: excludere din lot, plata unor daune materiale si declansarea unei proceduri de suspendare a salariului.

"Cei de la Fiorentina au spus ca problema as fi eu, si pentru interesul lui am decis sa intrerupem colaborarea. Nu e niciun fel de problema, sunt prieten cu Adi Mutu si important e ca el sa-si rezolve aceasta problema. Ca sa nu mai fie niciun fel de problema am decis de comun acord asta", a declarat Becali agentiei Mediafax.

Impresarul FIFA a precizat ca Mutu va trebui sa ia singur decizia daca va mai continua cu gruparea italiana sau nu: "Nu stiu daca mai ramane la Fiorentina sau pleaca, asta e problema lui de acum, va trebui sa o rezolve singur".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea