Social

Mumia diplomatica din butoiul cu rom

O echipa de muncitori care renovau o casa din Szeged (Ungaria) a descoperit, in pivnita, cadavrul unui fost diplomat ungur intr-un imens butoi cu rom adus din Jamaica.

VOIA SORTII

La scurt timp dupa decesul proprietarei, casa a fost cumparata de un cuplu de tineri, care, firesc, a dorit sa renoveze cladirea. Cu acest prilej, muncitorii dedati la delicii bahice au descoperit mumia perfect conservata de rom a diplomatului ungur.
Cat timp au lucrat la casa, muncitorii au baut putin cate putin, dar zilnic, pana la ultima picatura, din cei 300 de litri de rom, scrie site-ul www.zsaru.hu. Odata golit butoiul, au vrut sa-l mute, dar tot li se parea prea greu pentru niste doage goale. Curiosi, i-au desfacut capacul si au ramas inmarmuriti. Inauntru se afla cadavrul mumificat al unui barbat dezbracat.

ECONOMII DE INMORMANTARE

Anchetatorii au stabilit ca era al unui diplomat ungur, care a stat la "inmuiat" in rom de Jamaica cel putin 20 de ani. Vaduva lui, decedata si ea de curand, careia ii apartinuse casa din Szeged, il ascunsese in butoiul cu rom, ca sa nu plateasca taxele de repatriere a cadavrului la intoarcerea in tara. Din acel moment si pana in ziua cand a fost gasita moarta in pat, femeia nu a primit pe nimeni in casa, timp de doua decenii.

GUST SPECIAL

Potrivit aceluiasi site, muncitorii au recunoscut ca si-au umplut si cateva sticle cu rom din butoi, pentru acasa. Ei au spus ca romul avea "un gust special", atat de bun, incat nu s-au putut abtine sa nu ia ceva din el si pentru "colectia lor personala". Politistii au declarat ca, in timp ce luau declaratii de la muncitori, acestora li s-a facut rau in mai multe randuri, ori de cate ori trebuia sa vorbeasca despre sursa "gustului special".

LA CIMITIRUL SARACILOR

In urma necropsiei, anchetatorii au dedus ca diplomatul ungur a decedat din cauze naturale, in timp ce se afla la post intr-o tara neprecizata din Caraibe, iar vaduva sa a ales varianta transportului "la butoi" ca sa scape de alte cheltuieli de repatriere . Intrucat nu avea rude, dupa scoaterea din butoi si autopsie, fostul diplomat a fost inmormantat din mila primariei la cimitirul comun din Szeged.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea