Social

#horia brenciu #antena 1 #pro tv #showbiz #vedete intern #motiv parasire pro tv

Motivul trist din cauza caruia a plecat Brenciu de la Pro TV. Uite ce i-au facut!

In urma cu sase luni, Horia Brenciu facea o mutare spectaculoasa si greu de inteles atunci pentru multi: parasea postul din Pache Protopopescu si alegea concurenta, Antena 1. S-a speculat ca la mijloc ar fi banii, insa artistul a decis sa faca, in sfarsit lumina.

Artistul a vorbit la Adevarul Live despre plecarea sa, afirmand ca la Pro TV nu a fost lasat sa-si promoveze concertele. Practic, Horia Brenciu a ales Antena 1 pentru ca a gasit acolo un partener pentru spectacolele sale.

"O sa spun doar ca eu nu am numai o latura de om de televiziune, ci si una de spectacole. Daca cei de la televiziunea de atunci se margineau a lua doar jumatate de la mine, parteneriatul nu e plin. In 2011, am avut concert sold-out la Sala Palatului, in 2012 am avut patru show-uri tot acolo. In momentul in care ai un om care face niste premiere pe piata romaneasca si ai un trust puternic, dar nu bagi aurul asta in seama, atunci e ca si cum nu am nevoie de jumatate din tine", a spus Horia Brenciu la Adevarul Live.

Horia Brenciu face parte din juriul "X-Factor", alaturi de Delia si Stefan Banica Jr. Cel mai nou sezon al show-ului de talente are premiera vineri seara.

Citeste si:

Cele mai elegante vedete ale anului 2014

3 femei frumoase din showbiz care iubesc infractori

Bucatarul Antonio, pus pe jar de Teo. E ingrijorat ca...

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea