Social

Moscova ameninţă Olanda cu întreruperea importurilor de flori

Rusi
a ameninţă că renunţă la florile olandeze, ca urmare a anunţatei introduceri a unui nou sistem de control al exporturilor de plante de către Olanda. "ţările de Jos au decis să nu mai certifice florile vandute la licitaţii, mai ales pe cele cu destinaţia Rusia. Fără certificate , florile nu pot trece frontiera Rusiei", a declarat un responsabil al Ministerului Agriculturii din Rusia, Alexei Alexenko. Cea mai mare parte a florilor vandute în Rusia provin din licitaţiile organizate în ţările de Jos. Negocieri ruso-olandeze pe acest subiect au avut loc în urmă cu 10 zile , la Moscova. "Rusia nu va rămane fără flori. Le putem importa din Costa Rica , Ecuador , Columbia şi Africa de Sud", a adăugat Alexenko. "Avem destul timp pentru a ne reorienta importurile", a declarat purtătorul de cuvant al agenţiei fitosanitare ruse, Serghei Dankvert, citat de Interfax. Numărul plantelor provenind din ţările de Jos contaminate de paraziţi a crescut de patru ori în doi ani, ajungand la 163 de cazuri, înregistrate pană acum, faţă de doar 40 de cazuri înregistrate în anul 2004, conform agenţiei fitosanitare.
  •   2006-12-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.