Social

#monica iacob ridzi #acuzare Monica Iacob Ridzi #doasar coruptie #pedeapsa Monica Iacob Ridzi

Monica Iacob Ridzi, condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare

Monica Iacob Ridzi, fost ministrul al Tineretului si Sportului, a fost condamnata, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie privind organizarea Zilelor Tineretului in 2009.


Decizia Curtii nu este una definitiva si poate fi atacata cu recurs la Completul de cinci judecatori al instantei supreme.

De asemenea, completul de judecata, alcatuit din presedintele Iulian Dragomir si judecatorii Rodica Cosma si Francisca Vasile, a cerut pentru Monica Iacob Ridzi si interzicerea unor drepturi timp de trei ani.
Tot cinci ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi a primit si fostul consilier al Monicai Ridizi, Ioana Varstea.

Monica Maria Iacob Ridzi, deputat si fost ministru al Tineretului si Sportului in perioada decembrie 2008 - iulie 2009, a fost acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata.

Sursa foto: cronicavj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea