Social

#mitrea razboi psd #excluderi demisii psd

Mitrea pune la cale un razboi in PSD

PSD fierbe in tacere si pierde in fiecare zi noi oameni. Au plecat voluntar sau nu fostul ministru Gabriel Oprea , Gigi Netoiu, Dan Matei Agathon , primarul Pandele din Voluntari si senatorul Anghel Iordanescu .

Surse din partid citate de Gardianul sustin ca "tacerea" taberei lui Miron Mitrea reprezinta tocmai pregatirea unui "razboi". Cu toate ca Mitrea ar putea candida la viitorul Congres Ordinar al PSD pentru functia de secretar general al formatiunii sau pentru unul din cele doua posturi de vicepresedinte ramase vacante, sursele sustin ca nu se va opri aici. "

Nu se va multumi Mitrea doar cu atat. E inca in picioare, e acolo si, cu certitudine, pregateste ceva", au mai spus sursele citate. Referindu-se la recentele miscari din PSD, Vasile Dancu crede ca o eventuala "criza guvernamentala serioasa" va contura adevarata situatie din interiorul partidului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea