Social

#miss republica moldova #moarta accident rutier #ruginoasa iasi

Miss Republica Moldova a murit intr-un accident rutier, la Ruginoasa

Miss Moldova a murit joi dimineata intr-un accident rutier care a avut loc intr-o curba periculoasa din localitatea Ruginoasa, judetul Iasi.

Un fotomodel foarte bine cotat din Republica Moldova si-a pierdut viata in urma unui accident petrecut joi dimineata, anunta Ziarul de Iasi.

Maria Bujor ( foto ), 23 de ani, conducea un Fiat Punto si se indrepta catre Pascani, venind dintre Vaslui, unde locuia, si a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa din cauza vitezei multe prea mare cu care circula.

Tragedia s-a petrecut cu putin timp inainte de ora sapte pe drumul national 28A, in apropiere de localitatea Ruginoasa. "Nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, iar intr-o curba spre dreapta a pierdut controlul autoturismului, a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile, pe sensul opus de mers", a precizat Virginia Pralea, purtator de cuvant al Politiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea