Social

#transpiratie #neincredere #transpiratie femei #transpiratie stres #incompetenta

Mirosul femeilor stresate indica incompetenta si neincredere

Transpiratia femeilor stresate le pune pe acestea intr-o lumina foarte proasta in societate, ele fiind percepute ca incompetente si de neincredere, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii britanici.

Oamenii de stiinta sustin ca aceasta perceptie este determinata de faptul ca mirosul de sudoare cauzata de stres este mult mai neplacut decat cel determinat de caldura.

Pana in acest moment, oamenii de stiinta descoperisera ca transpiratia poate avea un impact emotional asupra persoanei in cauza, nu neaparat si asupra celor din jur. Efectele acesteia se revedeau in activitatea mentala a persoanei care transpira in exces, dar si in faptul ca aceasta isi pierdea increderea in sine.

Odata cu acest studiu, cercetatorii au descoperit ca sudoarea cauzata de stres poate duce si la prejudecati sociale, impactul cu persoanele care se confrunta cu aceasta problema fiind privit cu suspiciune si neincredere de ceilalti, potrivit "Daily Mail".

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea