Social

#mircea sandu #procurori #dna #coruptie #prunea

Mircea Sandu amana intrevederea cu procurorii DNA

Finala Cupei UEFA de la Istanbul l-a scapat pe Mircea Sandu de audierile de la DNA. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) si-a amanat depozitia in fata procurorilor anti-coruptie pe motiv ca trebuie sa fie prezent la meciul din Turcia.

Sandu era asteptat miercuri la DNA Pitesti pentru audieri in dosarul Penescu , insa pentru moment declaratiile lui se lasa asteptate. La DNA au trebuit sa mearga insa, potrivit Cotidianul, presedintele Comisiei de Disciplina, Marin Daniel Cernat, si presedintele Comisiei de la Apel, Doru Viorel Ursu. Acestia vor trebui sa le spuna anchetatorilor daca Florin Prunea a facut presiuni la aceste instante sportive pentru a reduce pedepsele primite de Cornel Penescu .

Zvonurile despre care procurorii incearca sa afla adevarul spun ca patronul de la FC Arges l-ar fi mituit pe oficialul FRF cu 12.000 de dolari pentru a face demersuri pe langa cele doua comisii de decizie din fotbalul romanesc.
Cotidianul noteaza faptul ca cei doi oficiali care au fost chemati astazi la DNA au declarat intr-un comunicat dat publicitatii luni, ca nu a existat vreun amestec din partea lui Prunea, precizand ca reducerea pedepselor lui Penescu s-a facut pe baza regulamentelor sportive.
 
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat astazi pentru Mediafax ca se va prezenta pentru audieri la DNA dupa data de 8 iunie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea