Social

# metrou 2018 # paravane metrou # criminala metrou #sinucidere metrou #metrou

Ministrul Transporturilor: "In 2018 vor fi montate paravane de protectie la metrou"

Dupa ce in urma cu cateva zile o tanara in varsta de 25 de ani a murit dupa ce a fost impinsa de o alta persoana in fata metroului, autoritatile anunta ca vor lua masuri pentru prevenirea acestor incidente.

Felix Stroe, minstrul Transporturilor, a anuntat ca in 2018 vor fi montate in toate statiile de metrou paravene pentru protectie.

„Vor fi paravane cu uşi care se potrivesc perfect cu uşile vagoanelor, cum aţi văzut probabil în aeroporturi sau la metrourile din străinătate. Aceste paravane, din sticlă incasabilă, vor sta închise cât timp nu este tren în staţie, iar uşile lor se vor deschide odată cu uşile trenurilor sosite în staţie. Paravanele vor fi montate la nivelul benzii galbene de atenţie care acum se află pe marginea peronului”, a explicat Felix Stroe, după şedinţa de audiere pentru adoptarea bugetului pe 2018, în cadrul Comisiilor reunite pentru buget-finanţe din Parlament, noteaza mediafax.ro.

 „În urma evenimentelor triste care s-au întâmplat zilele trecute, am avut o discuţie foarte aplicată cu conducerea Metrorex şi am stabilit un plan de măsuri care să sporească siguranţa călătorilor. Căutăm o sursă de finanţare şi estimez că în trimestrul II 2018 vom monta noile sisteme”, a spus Felix Stroe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea