Social

#boicot USR #florin iordache #ministrul justitiei

Ministrul Justitiei si “Rusinea” nu au loc in aceeasi camera!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a plecat din sala de sedinte a Parlamentului fara a mai sustine conferinta de presa pentru ca parlamentarii USR au protestat cu pancarte pe care scria „Rusine”.

Florin Iordache a plecat a revenit intr-un alt cadru si a sustinut declaratiile. Ministrul Florin Iordache a adus aceleasi argumente prezentate si marti seara la Palatul Victoria si a refuzat sa raspunda la vreo intrebare.

„V-am invitat in sala unde sunt colegii mei. Problemele trebuiesc abordate foarte serios, trebuie venit cu precizari foarte clare pentru ca de aseara in spatiul public s-au vehiculat chestiuni neadevarate. Am venit in fata dumneavoastra cu aceasta declaratie de presa.

Referitor la cele doua proiecte de lege care vizeaza eliminarea unei posibile sanctiuni de la CEDO (...) am plecat de la niste conditii foarte clare: acelea care vizeaza recuperarea prejudiciului. tinand cont de supraaglomerarea penitenciarelor, vreau sa va spun ca proiectul legii gratierii nu vizeaza nici criminali, nici violatori, nici corupti, si nu vizeaza persoane sau oameni politici. Este data o lege sau un proiect de lege care sa rezolve o situatie care exista in acest moment in Romania.

Referitor la modificarile proiectului OUG , toate aceste modificari (...) am considerat oportun dupa ce m-am consultat inclusiv cu societatea civila, am tinut cont si am venit in fata dvs. Vad ca sunt criticat de un lucru esential intr-o democratie, legile se fac si de adopta in parlament. De aceea avem neovie de o lege clara consisa si care sa poata fi aplicata usor”, a spus Iordache.

Sursa foto: News.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea